Suntem o organizatie non-profit, apolitica, fondata de profesionisti, cu scopul de a constitui o  scoala privata de invatamant muzical, prin cooptarea, promovarea si sprijinirea copiilor si tinerilor cu potential artistic.Obiectivele propuse reprezinta  predarea instrumentului pian, precum si a altor instrumente, ca o alternativa de petrecere a timpului liber, indrumarea tinerilor in vederea sensibilizarii, integrarii si dezvoltarii acestora sub aspect muzical dar si  perfectionarea unor abilitati speciale  in ideea pregatirii acestora pentru un nivel de performanta.

In indeplinirea acestor scopuri, Asociatia noastra isi propune crearea spatiilor de studiu ,dotate corespunzator, achizitionarea instrumentelor si  materialelor documentare necesare desfasurarii activitatilor propuse, precum si infiintarea unui ansamblu de orchestra. De asemenea, ne propunem construirea unui loc de joaca pentru copii in cadrul asociatiei.

Ne propunem sa ducem la indeplinire scopul asociatiei noastre prin stabilirea unor contacte cu alte asociatii non-profit, in vederea diversificarii preocuparilor extrascolare: auditii, recitaluri, productii, concerte, competitii.Deasemenea ne propunem parteneriate cu Consiliul Local Bacau, Consiliul Judetean Bacau, Primaria Bacau, Filarmonica “Mihail Jora” Bacau, filarmonici din tara si strainatate, teatre, Ministerul Educatiei, Tineretului si Sportului, dar si cu orice alte institutii publice si private. In mod suplimentar avem in vedere ca finalitate a activitatilor noastre de instruire a tinerilor din cadrul asociatiei, promovarea acestora  in spatii non conventionale: spectacole in aer liber, parcuri, stadioane, statiuni turistice, tabere cu activitati artistice, in scopul rentabilizarii proiectului propus.

Obiectivul prioritar al asociatiei noastre se identifica in intentia descoperirii si cooptarii a numerosi tineri talentati cu disponibilitati si potential artistic.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *