Frederic Chopin Piano Masterclass🎹

📌Iată-ne ajunși la finalul acestei prime ediții.🎶

📌In perioada 23-30 Octombrie, Asociația “Scoala de Pian Dragos Lungu” impreuna cu finanțatorul proiectului Consiliul Județean Bacau, am organizat prima ediție a evenimentului “Frederic Chopin Piano Masterclass”. S-au înscris in cadrul Masterclass-ului, un număr de 32 de elevi din diferite orașe din România (Craiova, București, Constanta, Ploiești, Iasi, Bacau, Brașov, Cluj-Napoca, Sibiu, Focșani), cu vârste cuprinse intre 11-18 ani, care au beneficiat de ore gratuite de pian. Profesorii care au susținut orele de pian sunt:

🇷🇸Asistent Universitar Doctor – Jelena Simonovic Kovacevic – Academia de Arte a Universitatii din Novi Sad, Serbia

🇮🇹Profesor Maurizio Moretti – Schola Cantorum din Paris / Conservatorio di Musica din Cagliari, Italia

🇸🇮Profesor Tsarina Marinkova Krajncan – Music School of Trzic, Slovenia

🇷🇴Conferențiar Universitar Doctor – Toma Popovici – Universitatea Naționala de Muzica din București, România

📌Cursurile de pian s-au finalizat cu un Recital de Pian, care a avut loc astăzi, ora 11, la Sala Ateneu din Bacau, recital susținut de tinerii pianiști masteranzi.

📌In concluzie, toții participanții s-au declarat foarte multumiți de buna organizare și deosebit de incantați de cei patru profesori cu care au studiat.

📌In calitate de organizator și Director Artistic a proiectului “Frederic Chopin Piano Masterclass” doresc sa aduc mulțumiri conducerii Consiliului Județean pentru suportul financiar acordat, sperând intr-o buna continuitate a acestui deosebit proiect cultural pianistic, sincere mulțumiri Filarmonicii “Mihail Jora” din Bacau, implicit domnului director Mihai Badiu, mulțumiri și Hotelului C&C Residence pentru ospitalitate, profesionalism si calitate superioară, iar aici as dori sa o mentionez pe doamna Carmen Negoita, un om si un suflet minunat, mulțumiri Tipografiei Docucenter si tuturor celor care s-au implicat in acest proiect.

Pana data viitoare, numai bine tuturor!

Cu respect,

Director Artistic, Prof. Dragos Lungu

Președinte Asociația “Scoala de Pian Dragos Lungu”🎹💐🎶